Update: Aquarium voor cliënte met een beperkt budget

Zoals jullie onlangs hebben kunnen lezen op mijn Facebook pagina deed ik daar een oproepje of iemand nog een oud filter voor een 80 liter aquarium over had voor een van mijn verstandelijk beperkte cliënten.

Het Superfish Home 80 aquarium had ik namelijk ook al gratis aangeboden gekregen voor deze cliënte, wat natuurlijk fanastisch is. Hiervoor bedankt Jos Schoone en Sander Keuzenkamp voor het in contact brengen met Jos!

Tot mijn verbazing werd ik overweldigd met reacties vanuit de community en had ik binnen 20 min een volledig gratis opgestuurd filter geregeld voor deze cliente.

Inmiddels heb ik via Erwin van hobbyaquarium.nl de toezegging dat ook het visbestand gratis beschikbaar gesteld gaat worden.

Al met al is dit kleine projectje nu een fantastisch voorbeeld geworden van de community die ik graag zou willen creëeren met zijn allen!

Mocht er iemand zijn die nog stekjes van gemakkelijke planten over heeft over een tijdje, dan houd ik mij aanbevolen, zodat we het aquarium wellicht ook mooi gratis kunnen beplanten voor deze mevrouw.

Volgens mij is dit precies waar het allemaal om draait: iets over hebben voor de ander! Fantastisch bedankt alvast allemaal en jullie kunnen uiteraard een video tegemoet zien waarin het proces besproken en toegelicht wordt!